accessories
Stil

De 10 bedste modetips til accessories

14. marts 2017
af Julie Lynggaard
Synes du også, at det nogle gange kan være svært at finde de rette accessories? Så læs med her, hvor du får 10 gode tips, der helt sikkert pifter dit outfit op.

DE 10 BEDSTE TIPS TIL ACCESSORIES

#1 Fyr op for farverne Som så mange andre skandinaver, bugner din garderobe garanteret af tøj i alverdens nuancer af grå, sort, beige og lyseblå. Det er der absolut intet i vejen med, for et neutralt outfit er super chikt og lækkert, så længe dine accessories får lov at larme lidt og giver dit tøj noget personlighed. Styr derfor uden om den sikre sorte taske og de sædvanlige sorte støvler, og gå i stedet efter en taske i grøn, et par røde sko eller andet, der skiller sig lidt ud. #2 På med tørklædet Et lækkert tørklæde er den ultimative accessory, da det kan bruges på uendeligt mange måder. Bind det på taskeremmen, bind det om halsen til en simpel T-shirt, eller vikl det om håret og brug det som hårbånd. Uanset hvordan du bruger tørklædet, bliver dit look mere interessant på bare et splitsekund.
#3 Handy opbevaring Brug en lille taske med lang rem til din fine kjoler og bær den på tværs, altså crossbody. På den måde har du grabberne fri, og din festkjole får oven i købet et lidt afslappet tvist, som kan være ret cool. SE OGSÅ: Ryd ud i dit skab. 7 typer af tøj, du bør skille dig af med #4 Lag-på-lag Coco Chanel var forgangsdame for lag-på-lag, når det kom til brugen af halskæder. Gør hende kunsten efter og miks feminine materialer som perler med mere rå elementer som oxideret sølv og tunge vedhæng og skab dit eget unikke udtryk. En kende for vildt til din smag? Så nøjes med at mikse dine korte og feminine kæder på kryds og tværs. Det ser også skønt og personligt ud. #5 Benforlængere Er du i tvivl om, hvilke sko du skal hoppe i på lørdag til brylluppet, den runde fødselsdag eller jubilæet? Vil du være på den sikre side, så vælg et par klassiske pumps i nude. De får dine ben til at syne længere, passer til alt og emmer af elegance. #6 Leo-love Tilføj dit look et cool tvist i form af accessories med leopardprint. Sko, tasker, bælter og handsker med leopardprint givet dit look et strejf af mod og elegance. #7 Brede bælter Skru op for din kvindelighed og brug et bredt bælte i taljen over din skjorte, frakke eller cardigan. Brug gerne et par løse silkebukser, en midinederdel eller andet til, der giver en lang silhuet, hvis du vil undgå 1980’er referencer (læs: stramme gamacher, oversize skjorte og bredt bælte i taljen) SE OGSÅ: Sådan styler du den plisserede nederdel #8 Fuld glam Er du i tvivl om, hvad du skal have på til den næste fest? Så invester i ét par iøjnefaldende øreringe med glitter, sten og bling. Dem kan du bruge til enhver sort kjole, så i stedet for at fræse byen rundt efter en ny kjole hver anden weekend, så find i stedet for et par wow-øreringe, du kan bruge med en hvilken som helst sort kjole. #9 Kontraster Er du i tvivl om, hvordan du spicer din T-shirt op eller din festkjole ned? Så husk på, at kontraster altid fungerer og giver dit look et personligt tvist. Det betyder: Brug en statement halskæde til din hvide T-shirt, sæt farverige perleøreringe til din strik og jeans, brug rå sneakers eller støvler til din nederdel, og sæt et bælte i taljen på din uldne cardigan. #10 Spendér Dette tip er egentlig såre simpelt, men ikke desto mindre er det let glemme: Brug dine penge på cool accessories, som kan gøre hele forskellen for dit look, i stedet for at shoppe 20 nye T-shirts, kjoler og bukser. Med de rette accessories kan du få den mest simple T-shirt til at ligne en million. I GALLERIET HERUNDER KAN DU SE, HVORDAN DU BRUGER DINE ACCESSORIES
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også