plisserede nederdel
Stil

Sådan styler du den plisserede nederdel

3. marts 2017
af Julie Blichfeld
Den feminine nederdel er et stort hit dette forår, og den kan bruges både på job, til fest og på afslappede weekenddage. Femina guider dig til, hvordan du kan style den, så du undgår at komme til at ligne en skolepige.

SÅDAN STYLER DU DEN PLISSEREDE NEDERDEL

1. Medmindre du er udstyret med et par meget lange stænger, så vælg en nederdel, der skærer højere end hoften. På den måde vil dine ben syne længere. 2. Vælg en nederdel i en farve, som passer til det meste. Navy og sort går du ikke galt i byen med. Er du modig, så trender lyserød, hvid og metalliske nuancer også dette forår. 3. Sæt aldrig en lang overdel til den plisserede nederdel, men gå efter overdele der er korte og skærer i taljen, eller som du kan putte ned i linningen. SE OGSÅ: Skift den plisserede nederdel ud med en smart sag i skind - se 10 lækre skindnederdele her Den sorte klassiske er fra H&M og koster 299 kr.- Køb den her

FEMININ

PLISSEREDE NEDERDEL

Pumps, Hugo, 1.495 kr.

Ørering, jane Kønig, 750 kr.

Stylingtip: Sæt store guldsmykker, en skjorte med print eller en farverig strik til din plisserede nederdel, så du får et friskt forårslook. Et par høje pumps eller stilletter klæder også den plisserede nederdel rigtig godt og gør dig mere ladylike.

KLASSISK

plisserede nederdel

Skjorte fra Cos til 390 kr.Tørklæde, By malene birger, 899 kr.Ur, Dyrberg/Kern, 1.699 kr.Slippers fra Topshop til 255 kr. Stylingtip: Det store herreur, den hvide skjorte, silketørklædet og de flade slippers er ting, du måske allerede har i forvejen. Behold bare det hele på, men skift bukserne ud med den plisserede nederdel for et fint og stilet look, der både passer til kontoret og mange andre steder.

SE OGSÅ: Ryd ud i dit skab: 7 typer af tøj du bør skille dig af med

SPORTY

plisserede nederdel

Hoops, Pilgrim, 99 kr.

Sneakers, 399 kr.

Stylingtip: Den feminine nederdel har godt af lidt modspil i form af et par afslappede sneakers, en blød T-shirt, en cool bomberjakke og et par runde øreringe, som giver nederdelen et sporty tvist og gør den perfekt til hyggelige dage, hvor komforten skal være i top.

SE OGSÅ: Solbriller - find parret til din ansigtsform

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også