boligreportage
Bolig

Murermestervilla midt i naturen tæt på byen

23. april 2019
af Maria Wehlitz og Nadja Wehlitz
Foto: Pernille Enoch
Heidis gamle murermestervilla ligger tæt på storbyen, men midt i dejligt grønne omgivelser lige ved en stor sø. Naturen her inspirerer Heidi i hendes arbejde med naturlige skønhedsprodukter – og får hende helt ned i gear.
HER BOR: Heidi, ejer af skønhedsklinikken Naturlig Smuk og hudplejemærket SMUK skincare, sammen med Lars og parrets børn, Olivia på 15 og Viggo på 12 år. BOLIG: Klassisk murermestervilla ved Damhussøen i Vanløse. AREAL: 160 kvm.
Da Heidi, hendes mand Lars og deres to børn fik mulighed for at bytte deres lejlighed ud med en gammel murermestervilla i Vanløse, var de slet ikke i tvivl. Her ville de være tæt på Københavns centrum. Men samtidig ville de kunne nyde naturens dufte, farver og lyde på nært hold, for villaen ligger med en skøn udsigt over Damhussøen, og der hører en dejlig gammel have til huset. Det betyder meget for Heidi at bo i rolige omgivelser med naturen tæt på. Sådan lader hun bedst op i fritiden. Og det er også naturen, der giver hende inspiration til sit arbejde. Heidi ejer en skønhedsklinik og arbejder med lutter naturlige produkter. Indenfor har hun indrettet de lyse rum enkelt med øje for kvalitet. Det er ikke til at se, at det var lidt svært at indrette rummene, da familien flyttede ind. I deres tidligere hjem var rummene store, mens der i murermestervillaen er flere rum, der til gengæld ikke er så store.
Derfor måtte Heidi skille sig af med nogle af sine større møbler. Og der gik lidt tid med at finde nye løsninger og få arvestykker og yndlingsting til at passe ind. – Nu er jeg blevet rigtig glad for de mindre rum. Det er hyggeligere og skaber mange fine kroge og hjørner, fortæller Heidi. Husets fine detaljer har fået lov at blive, da de fortæller noget om husets historie og er med til at give det charme og hjemlighed. For eksempel er Heidi vild med stuklofterne. Men det bedste ved huset er Heidis absolutte yndlingssted køkken-alrummet. Her kan familien være sammen i mange timer ad gangen, mens de hver især laver mad, arbejder eller laver lektier. – Man kan ikke ønske sig en bedre udsigt end vores over søen, når man står og laver mad, siger Heidi. LÆS OGSÅ: Kom indenfor: Designermøbler og billige fund i parcelhuset KOM MED I DEN DE SMUKKE MURERMESTERVILLA I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også