Find den perfekte badedragt til din krop
Stil

Badedragt til kvinder

30. maj 2014
af Redaktionen
At finde en god badedragt kan være svært, men her på Q guider vi dig til de bedste badedragter der passer til din kropsform.

En badedragt er både moderne - og smuk på kroppen. Og selv om bikinier har været trenden i mange år er vi en del kvinder, der foretrækker en lækker badedragt, der giver støtte og fremhæver det bedste ved vores figur.

Læs også: Mange kvinder ikke føler sig komfortable i en bikini

Det er her, hvor en badedragt fra Miraclesuit kommer ind i billedet. Miraclesuit er den verdenskendte badedragt, der har vendt mange kvinders badetøjs-frygt til glæde - lige pludselig bliver det ret så fantastisk at vise sig frem i badedragt!

Se hele udvalget af Miraclesuit badedragter


Den store bikiniguide til
forskellige kropsformer

Sådan vælger DU bikinien
til din kropsform

En badedragt til kvindelige former

Som en kvinde med former skal du først og fremmest tænke på, hvordan du giver dine kurver den optimale støtte og shaping i en badedragt. En Miraclesuit badedragt er lavet af Miratex, der er en blanding af nylon og spandex - det er altså en shapewear badedragt.

Det betyder, at en badedragt fra Miraclesuit holder dine bryster oppe med en indbygget bøjle bh, og det betyder også, at denne badedragt med sine strategisk placerede folder og linier skaber illusionen om timeglas kropsform, som samtidig strammer maven ind, uden at du føler ubehag. Det er kort ud sagt den perfekte badedragt, som er blevet hyldet af kvinder verden rundt. Selveste Tyra Banks der var vært på America's Next Topmodel har erklæret sin begejstring for denne badedragt i sit talkshow.


Badedragt i lækkert design

Shapewear undertøj er ikke kendt for at være visuelt smukt, men her er Miraclesuits badedragt et skridt foran. De har feminine, farverige, klassiske og flotte udseende badedragter, som takket være deres specielle konstruktion bliver kaldt for verdens bedste badedragt.

Blandt Miraclesuits badedragt modeller finder du alt fra den ensfarvede badedragt i sort, blå, rød, lilla, brun m.m. til den mere spændende badedragt med prints og motiver som prikker, blomster, leopard osv. Der er altså mulighed for at finde lækre badedragter til enhver smag med og uden stropper, med frynser, skørt m.m.. Og meget mere kan vi vist ikke forlange, når det kommer til at udvælge en badedragt.

Læs også