https://imgix.femina.dk/media/article/1651hemmeligetipstilfestlook.jpg
Stil

9 hemmelige kneb, der redder dit festlook

4. december 2017
af Redaktionen
foto: Panthermedia
Hvad gør du, hvis kjolen klæber til nylonstrømperne? Hvis stiletterne gør ondt? Eller hvis læbestiften tværer ud? Her får du vores bedste fifs til festoutfittet, når det driller

Tips til nylonstrømperne

  • Klæber kjolen til nylonstrømperne? Så er her et genialt trick: Smør en lille smule håndcreme eller bodylotion ud i hænderne og lad hænderne glide over strømperne, så der lægges en tynd hinde. Hårlak kan også bruges. Og vupti, kjolen glider som smurt henover strømperne.
  • Hvis du har strømpebukser på, og de i løbet af aftenen begynder at hænge lidt i skridtet, så tag trusserne uden på strømperne i stedet for inden under – begge dele kan jo ryge i vaskemaskinen bagefter.
  • Og så er der det gode gamle trick: Hav altid en lille klar neglelak i tasken, som du kan smøre på, hvis strømperne begynder at løbe. Put det på, inden hullet når at blive for stort, så du standser problemet.

Tips til stiletterne

  • Tænk på at sætte hælen ordentligt i jorden, når du går, og rul frem på foden. Undgå for enhver pris at trippe på tåspidserne, det vil give dig ømme tæer og trædepuder.
  • Hvis du virkelig er opsat på at få en god aften i de høje hæle, kan du bruge et trick, som også sportsstjerner bruger – nemlig at tape din tredje og fjerde tå sammen f.eks. med plaster. Der løber en nerve netop der, og det vil aflaste trykket og give dig færre smerter.
  • Benyt dig af silikone-forfodsindlæg, hvis du ikke har plateau-stiletter. De kan hjælpe dig igennem en hel aftens dans.

Hvad skal du kigge efter, når du vælger de rigtige sko? Se knebene, der gør det mere behageligt at gå i stiletter her

Tips til festmakeuppen

  • Hvis du vil have røde læber til festen, så husk at bruge en lipliner og gør dig selv den tjeneste at påføre læbestiften med en pensel – det giver et langt mere præcist resultat. Hvis looket skal holde hele aftenen, skal du ”kysse” overskydende farve af imellem lagene og eventuelt også putte et tyndt lag pudder på læberne, inden du påfører sidste lag. Få flere tricks til de perfekte røde læber i videoen her
  • Kunstige vipper kan løfte din festmakeup til helt nye højder. Et godt tip, når du sætter kunstige vipper på, er at klippe dem over i tre dele, da det kan være rigtig svært at sætte dem på i ét langt stykke.
  • Ender du også altid med at ligne en panda mere end nattens dronning, når du laver smokey eyes? Et godt trick er at begynde med øjenmakeuppen og først lægge makeup i resten af ansigtet bagefter, da øjenskyggen ofte drysser så meget, at du alligevel skal rense det hele af bagefter. Vi har lavet en nem trin-for-trin-guide til at lave smokey eyes lige her.

LÆS OGSÅ: Hvis du er klar på at kaste dig ud i kunstige vipper, kan du få den fulde guide til at få et pænt resultat lige her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også