Grøntsagsmuffins
Mad

Grøntsagsmuffins

21. marts 2011
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Grøntsagsmuffins kan du servere med en grøn salat for vegetarer eller som tilbehør til magert svinekød eller kylling.

Det skal du bruge:

100 g kartoffel
200 g squash
2 spsk revet løg
1 tsk spidskommen
½ fed hvidløg
80 g smør + 10 g til forme
2 æg
1 tsk salt
125 g bygmel
1 tsk bagepulver

Drys:

50 g gruyère

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader

Skræl kartoflerne og riv dem groft.

Skyl squash-en og riv også den groft.

Tryk kartofler og squash fri for væde og pres hvidløget.

Vend det hele til en luftig dej, der fordeles i smurte muffinforme.

Drys med revet ost og bag i ovnen i 30 min.

TIP

Grøntsagsmuffins kan du servere med en grøn salat for vegetarer eller som tilbehør til magert svinekød eller kylling.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også