Biscotti med mandler
Brød og bagværk

Biscotti med mandler

8. oktober 2008
af Beagle Iuel-Brockdorff
(Ca. 100 stk.)300 g sukker3 æg3 æggeblommer500 g mel1 nip salt1 tsk bagepulveræg til penslingSmag:2 tsk revet skal fra en usprøjtet appelsin200 g

(Ca. 100 stk.)

300 g sukker
3 æg
3 æggeblommer
500 g mel
1 nip salt
1 tsk bagepulver
æg til pensling

Smag:
2 tsk revet skal fra en usprøjtet appelsin
200 g letristede usmuttede mandler

Pisk æg, æggeblommer og sukker sammen og rør/ælt resten i. Form dejen til stænger, pensl dem med æg og bag dem ved 190 grader i ca. 15 min. Tag dem ud og afkøl lidt. Skær stængerne i snitter på ca. 1 cm's tykkelse, og tør dem i ovnen ved 175 grader i ca. 15 min.

Læs også