Mad
8. april 2022

Torsk en Papilottes

Ugens tirsdagsopskrift er torsk en Papilottes. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/9e3786abc2214dd28d4f9fd909875eec.jpg

Foto: Anders Schønnemann

Ugens tirsdagsopskrift er torsk en Papilottes. Få opskriften her
2 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 300 g torsk uden skind og ben
  • 2 stilke bladselleri i tynde skiver
  • 200 g små tomater
  • 100 g babyspinat
  • 2 fed hvidløg i tynde skiver
  • 4 mindre stykker bagepapir
  • 1 god klat smør
  • salt og peber
  • ½ dl hvidvin
  • 2 stykker kødsnor

TILBEHØR

  • groft brød
Annonce

Del fisken i to, og fordel fisk, bladselleri, tomater, babyspinat og hvidløg på to stykker dobbelt bagepapir. Top med smør, og krydr med salt og peber, og form papiret som små poser om fisk og grøntsager. Hæld lidt hvidvin i hver pose, og luk med kødsnor. Bag fiskene i ovnen ved 185° I 8-12 minutter.
Servér straks de små poser med groft brød.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.