
2. Varm vand og smør op til kogepunktet i en gryde. Tilsæt melet på én gang, og rør, til dejen slipper kanterne og har en fast konsistens. Lad dejen afkøle i 5 minutter. Tænd ovnen på 200°. Tilsæt 1 æg ad gangen, og pisk med en elpisker ved højeste hastighed. Fyld dejen i en sprøjtepose, og sprøjt aflange eclair (ca. 25 stk.) ud på en bageplade med bagepapir. Bag eclairene midt i ovnen i ca. 25 minutter. Åbn ikke ovndøren under bagningen. Træk forsigtigt bagepapiret med eclairene over på en rist, hvor de kan køle af.
2. HINDBÆRCREME: Mos hindbærrene let med en gaffel. Bland hindbær, mascarpone og lemoncurd i en skål. Flæk kagerne med en skarp kniv, og fordel cremen på bundene med en ske. Læg toppene ovenpå. Sigt flormelis hen over kagerne, og servér.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.