
1. Kog beluga- og delikatesselinser i bouillon i samme gryde i 20-25 minutter. Lad dem køle let af i gryden.
2. VINAIGRETTE: Pil og pres hvidløg. Rør alle ingredienser til vinaigretten sammen i en skål. Vend vinaigretten i de kogte linser, og fordel dem på et salatfad.
3. Steg bacon sprødt på en tør pande, og afdryp på fedtsugende papir. Bræk den stegte bacon i mindre stykker. Skyl pærerne; fjern kernehuset, og skær pærerne i både. Steg dem i lidt af baconfedtet på panden på begge sider, til de bliver gyldne. Pluk radicchiosalat, og skær bladene i brede bånd. Bland dem med linserne. Pil rødløg, og skær det i papirtynde skiver. Fordel dem over linsesalaten sammen med bacon, pære og stykker af gorgonzola. Servér ristet rugbrød med smør til.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.