
1. RODFRUGTCHIPS: Tænd ovnen på 180°. Skræl jordskokker, rødbeder og søde kartofler, og skær dem i papirtynde skiver med en kartoffelskræller. Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir; dryp med olie, og krydr med salt. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde og let gyldne.
2. PULLED PORK: Tilbered pulled pork efter anvisningen på pakken. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Skyl salaten, og skær den i tynde strimler. Pil løget, og skær det i tynde ringe. Hæld væden fra ferskenternene. Rist burgerbollerne, flæk dem, og smør både over- og underbolle med mayonnaise. Byg hver burger op med salat, peberfrugt, løg, fersken og kød. Servér straks sammen med rodfrugtchips.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.