Mad
12. november 2021

Røget hellefisk med grillet brød og pesto

En skøn lille forret eller snack til en god middag. Her får du opskriften på røget hellefisk med grillet brød og pesto.
Af: Camilla Zarah Lawes
røget hellefisk med grillet brød og pesto

Foto: Columbus Leth

En skøn lille forret eller snack til en god middag. Her får du opskriften på røget hellefisk med grillet brød og pesto.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 160 g røget hellefisk
  • 4 stykker filonebrød

PESTO

  • 1 dl olivenolie
  • 1 lille bundt basilikum
  • 1 spsk. pinjekerner
  • 2 spsk. fintrevet parmesan
  • havsalt og friskkværnet peber
Annonce

Opskrift - Sådan laver du røget hellefisk med grillet brød og pesto

  1. Blend olivenolien med basilikum og pinjekerner, og krydr med salt, peber og parmesan.
  2. Rist brødet godt på begge sider, og smør et tyndt lag pesto på.
  3. Rul fisken i små tårne, og dryp med lidt pesto over.

Prøv også den lækreste forret med fisk - hjemmelavet ceviche!

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.