Annonce
Mad
24. januar 2019

Massaman chicken curry

Massaman er en mild og cremet thailandsk curry. Den laves oftest med kylling, men du kan også bruge lam eller tofu. Her får du opskriften på massaman chicken curry
Af: Emma Martiny
Massaman chicken curry

Foto: Winnie Methmann

Massaman er en mild og cremet thailandsk curry. Den laves oftest med kylling, men du kan også bruge lam eller tofu. Her får du opskriften på massaman chicken curry
30 min4 personer
Tid i alt 45 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g kyllingebrystfilet
  • 1 spsk. kokosolie (eller anden olie til stegning)
  • 2 spsk. gul karrypasta
  • 1 rødløg
  • ½ kg kartofler
  • ½ kg søde kartofler
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 tsk. kokossukker (eller anden type sukker)
  • 2 spsk. fiskesauce
  • 50 g saltede peanuts
  • ½ bundt frisk koriander

TILBEHØR

  • 4 dl brune ris
Annonce

Massaman chicken curry

  1. Kog ris efter anvisningen på pakken.
  2. Skær kyllingefileterne i tern, og brun dem i olie og karrypasta i en gryde.
  3. Pil rødløget, skær det i tynde skiver, og lad det stege med i gryden.
  4. Skrub eller skræl kartofler og søde kartofler, og skær dem i mundrette tern. Lad dem stege med i gryden i et par minutter.
  5. Tilsæt kokosmælk, og lad retten simre i 15 minutter, til kartoflerne er møre.
  6. Smag curryen til med sukker og fiskesauce, og servér med kogte ris, peanuts og koriander.
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.