Nudelsalat med okseskiver og spicy dressing
Tid: 35 minutter Antal: 4 personer DET SKAL DU BRUGE 4 oksebøffer lidt olivenolie til stegning 2 modne avocadoer 1 bundt koriander 200 g nudler ½ hvidkål 4 gulerødder 200 g edamamebønner uden bælg, fra frost DRESSING ½ cm frisk ingefær 2-3 fed hvidløg 2 spsk. honning ½ dl sojasauce ½ dl sesam eller olivenolie saft af ½ limefrugt 1 tsk. sambal oelek PRØV OGSÅ:
Nudelsalat med kyllingespyd Opskrift - sådan laver du nudelsalat med okseskiver og spicy dressing
1. DRESSING: Skræl og riv ingefær, og pil og riv hvidløg. Rør det sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. 2. Kog nudler efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Snit hvidkål i lange, smalle strimler. Skræl og skær gulerødder i tynde stave. Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en skål, så de tør op. Bland hvidkål, gulerødder, edamamebønner og nudler i en skål. Vend dressingen i. Steg bøfferne i olie på en pande i ca. 3 minutter på hver side. Skær dem i tynde skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft. Fordel bøfskiver, avocado og koriander oven på nudelsalaten, og servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Dhal med kokos og aubergine – få opskriften her
Tirsdag: Tomatsuppe med oksekødboller og croutoner – få opskriften her
Onsdag: Æggewraps med laks og avocado – få opskriften her
Torsdag: Rugbrødssandwich med hønsesalat – få opskriften her