Nudelsalat med kyllingespyd
Foto: Line Falck
Nudelsalat med kyllingespyd til 4 personer
Tid: 30 minutter. Marinering, kyllingefilet: 30 minutter DET SKAL DU BRUGE600 g kyllingeinderfilet3 spsk. hoisinsaucetrægrillspyd FRISK NUDELSALAT125 g nudler½ bundt forårsløg1 agurk4 gulerødder250 g kinaradise100 g saltede peanutssaft af 1 limefrugt4 spsk. ristet sesamolie1 bundt frisk koriander PRØV OGSÅ: Bøf med nudelsalat og ristede ris
Opskrift - sådan laver du nudelsalat med kyllingespyd
1. Sæt kyllingefileterne på spyd, og læg dem i et fad. Vend spyddene rundt med hoisinsauce, og lad dem marinere på køl i 30 minutter. Steg kyllingespyddene på en (grill)pande i 4 minutter på hver side. 2. FRISK NUDELSALAT: Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand. Rens forårsløg, og snit dem i mindre stykker. Skyl agurken. Skræl gulerødder og kinaradise. Skær agurk, gulerødder og kinaradise i lange, tynde strimler med en spiral slicer, på mandolinjern eller med en skarp køkkenkniv. Rist peanuts på en tør pande, til de får farve. Afkøl nødderne, og hak dem groft. Bland nudler og grøntsager, og dryp med limesaft og sesamolie. Pynt med hakkede peanuts og korianderblade. Anret med kyllingespyd, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS OPSKRIFTER
Tirsdag: Lammekoteletter og bulgursalat med vandmelon - Få opskriften her