
Sardiner i olie

Foto: Bjørn Jakobsen
Tapas er det spanske udtryk for små retter, der serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid med mange små retter. Her sardiner i olie.
Sardiner i olie
TID: CA. 5 MIN.
Ingredienser
1-2 dåser gode (oftest
de dyre) sardiner
1 citron
Fremgangsmåde:
Hæld olien fra sardinerne og anret dem i et lille fad. Servér med citronbåde.
Her får du alle 9 lækre opskrifter til en fantastisk tapas sammen med dine nærmeste:
Tun-dip og grissini (link fjernet)
Grissini med pølser og skinke (link fjernet)
Stegt squash og løg i olivenolie
Braiseret kanin (link fjernet)
Krydrede lammekødboller i tomatsovs (link fjernet)
Rosé med frisk mynte og lime samt røde øl
Lad maden komme til sin ret med disse fine sager fra SØNDAGs webshop
Beige tallerken m. sommerfugle (link fjernet)
- PIP collection (link fjernet) Trinidad leaves dug (link fjernet)
- Södahl (link fjernet) Citronskål - Hanne Bertelsen (link fjernet)
Beige tallerken m. sommerfugle (link fjernet)
- PIP collection (link fjernet) Trinidad leaves dug (link fjernet)
- Södahl (link fjernet) Citronskål - Hanne Bertelsen (link fjernet)
Læs mere om:

