
Perlespeltsalat med krebsehaler og avocado

Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Perlespeltsalat med krebsehaler og avocado
Tid: 25 minutter
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
3 dl perlespelt
3 spsk. olivenolie
saft og skal af ½ usprøjtet citron
salt og friskkværnet peber
200 g frosne pillede edamamebønner
1 bakke blandet grøn salat
2 avocadoer
340 g krebsehaler
1 håndfuld dild
groft brød til servering

Opskrift - sådan laver du perlespeltsalat med krebsehaler og avocado
Skyl perlespelten, og kog den mør efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af i en sigte, og kom den i en skål.
Tilsæt olivenolie, citronsaft, fintrevet citronskal, salt og peber, og rør rundt.
Lad perlebyggen køle af. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op, og si vandet fra. Vend edamamebønnerne i perlebyggen.
Skyl og tør salaten, og anret den i et salatfald. Fordel perlebyg og edamamebønner over salaten.
Skær avocadoerne i skiver, og anret dem over salaten sammen med afdryppede krebsehaler og dild.
Servér salaten med groft brød.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag:
Græsk pastasalat – Få opskriften her
Tirsdag:
Kartoffeltærte med krydret kyllinge- og chorizofyld – Få opskriften her
Torsdag:
Gnocchi med svampesauce og citron – Få opskriften her
Fredag:

Lækker krebsehalesalat med knas
Udvalgt indhold

Føler du, at du skal gøre dig fortjent til kærlighed? Så har dine forældre formentlig dette personlighedstræk

Rejseguide til Sveriges næststørste by, der har alt, hvad du kan drømme om
