Kerneknækbrød (2 bageplader)
Ingredienser1 dl hørfrø malet til mel (f.eks. i kaffemølle eller foodprocessor) 1 dl solsikkekerner malet til mel 2 dl solsikkekerner 2 dl sesamfrø 1 dl græskarkerner 1 dl hørfrø 2 tsk. bagepulver 2 tsk. havsalt 2 spsk. Fiberhusk* 4 dl vand Alle ingredienserne røres sammen, rulles ud med kagerumme mellem to stykker bagepapir og ridses med en kniv i passende stykker.Derefter bages de ved 160 grader i cirka 55 minutter. Opbevares i en metaldåse ved stuetemperatur. Holdbarheden er mindst en uge. Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus
www.lowcarb.dk I morgen får du opskriften på orangemarcipan Opskriften er fra e-bogen “Mine bedste tips til vægttab og mine lækreste opskrifter”, der er gratis, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet (som du naturligvis når som helst kan afmelde dig igen).
*Fiberhusk er et fiberprodukt, der giver saftighed og luftighed til glutenfrit bagværk. Det kan købes i Matas, Helsekosten eller større supermarkeder.