Chokolade med rom-rosin
Ingredienser 100 gram sukkerfri eller 85% chokolade 1dl rosiner 3 spsk. romessens fra Dr. Oetker (andre mærker skal doseres anderledes) Rosinerne lægges i blød i romessens - de må gerne trække et par timer. Chokoladeingredienserne smeltes sammen i en gryde. En smule chokolade hældes i bunden af nogle små forme og sættes i fryseren til chokoladen er stivnet. Derefter "vrides"rosinerne og lægges i formene, der fyldes op med chokolade. Stilles køligt til servering. Alternativt kan massen hældes i en større form og efter afkøling skæres i passende bidder. Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus
www.lowcarb.dk I morgen får du opskriften på kokosmarcipan Opskriften er fra bogen Low carb lækkerier, der indeholder 88 opskrifter på brød, kage, dessert og andre lækkerier uden mel og sukker. Lån bogen på biblioteket, eller køb den hos din (net)boghandler.