Grøn linsesalat med stegte kæmperejer til 2 personer
 INGREDIENSER
 70 g grønne linser fra Puy  450 g spidskål 1 håndfuld mynte   
Dressing 1 tsk. rødvinseddike skal af 1 usprøjtet citron salt og friskkværnet peber Stegte kæmperejer: 2 fed hvidløg 1 frisk rød chili 2 spsk. olivenolie til stegning 300 g rå kæmperejer med skal (fra frost, optøede)   
Opskrift - sådan laver du grøn linsesalat med stegte kæmperejer
    1. Skyl linserne grundigt, og kog dem efter anvisningen på pakken. Afdryp i en sigte. Skyl spidskålen, og snit den i fine strimler. Hak mynten fint. Bland spidskål og mynte med de lune linser.   2. Dressing: Rør eddike sammen med fintrevet citronskal, salt og peber. Vend dressingen i salaten.      3. Stegte kæmperejer: Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint. Rens chilien for kerner, og hak den fint. Varm olien op på en pande, og svits hvidløg, chili og rejer i nogle minutter, til rejerne skifter farve og er gennemstegte, men stadig saftige. Vend de stegte rejer med linsesalaten, og servér.    
Næringsindhold pr. person Energi:  424 kcal 
Protein: 36,9 g 
Fedt: 15,2 g 
Kulhydrat: 39,5 g 
Kostfibre: 9 g   
PRØV OGSÅ: Kalvekød med pikant tomatsauce