plisserede nederdel
Tips & guides

Sådan styler du den plisserede nederdel

Den feminine nederdel er et stort hit dette forår, og den kan bruges både på job, til fest og på afslappede weekenddage. Femina guider dig til, hvordan du kan style den, så du undgår at komme til at ligne en skolepige.

SÅDAN STYLER DU DEN PLISSEREDE NEDERDEL

 

1. Medmindre du er udstyret med et par meget lange stænger, så vælg en nederdel, der skærer højere end hoften. På den måde vil dine ben syne længere.
 
2. Vælg en nederdel i en farve, som passer til det meste. Navy og sort går du ikke galt i byen med. Er du modig, så trender lyserød, hvid og metalliske nuancer også  dette forår.
 
3. Sæt aldrig en lang overdel til den plisserede nederdel, men gå efter overdele der er korte og skærer i taljen, eller som du kan putte ned i linningen.
 
SE OGSÅ: Skift den plisserede nederdel ud med en smart sag i skind - se 10 lækre skindnederdele her
 
 
Den sorte klassiske er fra H&M og koster 299 kr.- Køb den her
 

FEMININ

PLISSEREDE NEDERDEL
 

Stylingtip: Sæt store guldsmykker, en skjorte med print eller en farverig strik til din plisserede nederdel, så du får et friskt forårslook. Et par høje pumps eller stilletter klæder også den plisserede nederdel rigtig godt og gør dig mere ladylike.

 

KLASSISK

plisserede nederdel

 

 
Stylingtip: Det store herreur, den hvide skjorte, silketørklædet og de flade slippers er ting, du måske allerede har i forvejen. Behold bare det hele på, men skift bukserne ud med den plisserede nederdel for et fint og stilet look, der både passer til kontoret og mange andre steder. 

 

SE OGSÅ: Ryd ud i dit skab: 7 typer af tøj du bør skille dig af med

 

SPORTY

plisserede nederdel

 

Stylingtip: Den feminine nederdel har godt af lidt modspil i form af et par afslappede sneakers, en blød T-shirt, en cool bomberjakke og et par runde øreringe, som giver nederdelen et sporty tvist og gør den perfekt til hyggelige dage, hvor komforten skal være i top. 

 

SE OGSÅ: Solbriller - find parret til din ansigtsform