Shopping

25 par sommersandaler

Frem med fødderne. Lige om lidt er det sandal-tid – kunsten er at vælge, om dit næste køb skal være et par afslappede fine høje – eller om du måske skal nøjes med et par flade. Her får du 25 par sommersandaler at vælge imellem

25 PAR SOMMERSANDALER - FIND DINE FAVORITTER HER

 

Chunky hæle
... giver en fin højde, samtidig med at de er behagelige at gå med en hel dag. Brug dem til alt – til den fine kjole eller til hverdag med smalle stumpebukser og jeans.
 
Espadriller
De findes i et utal af farver, striber og højder. Det karakteristiske ved espadriller er sålen, som er i reb, mens resten af skoen er lavet i stof. De er bløde og rare at have på og findes tit med kilehæl og bindebånd op ad benet. Brug dem til alle dine fine sommerkøb og en tur til stranden.
 
 
Fine sandaler
Den spinkle sandal med tynd hæl er til alle sommerens fester eller en aften ude. Hvis du vælger en stærk farve, kan den bruges som et pift til din kjole eller til et outfit i mere neutrale farver. Det er også superelegant at holde hele looket i samme farveskala.
 
 
Jesussandaler
Sandaler, som skal ses på! De mange remme og metaldetaljer i guld og sølv bliver så smukke på foden og ser skønt ud til både lange florlette kjoler, nederdele og vide bukser. Men fungerer også til det enkle look med shorts eller en strandkjole.
 
Slippers
Slippers, badesandaler – eller hvad vi skal kalde de behagelige sko – har i de seneste sæsoner fået et kæmpe comeback, og vi elsker dem! De mange modeller i skind med nitter og farver er fine til hverdag – og de andre er oplagte til en strandtur.
 
 
SE DE 25 PAR SOMMERSANDALER I GALLERIET HERUNDER

Galleri: 25 par sommersandaler

 

 

Læs mere om: