Her er 6 mærkelige symptomer på graviditet.
Gravid

Så lang tid tager det i gennemsnit at blive gravid

Det er ikke lige nemt for alle at blive gravid. Se her, hvor lang tid det tager i gennemsnit – og hvordan du kan øge dine chancer.

Det amerikanske onlinemagasin Parents.com har foretaget en undersøgelse, som konkluderer, at det tager i gennemsnit 6-8 måneder for en kvinde at blive gravid, fra det øjeblik hun beslutter sig for at prøve, til det øjeblik hvor det rent faktisk sker.

For faktisk er det slet ikke så nemt at blive gravid: Hver måned har du sandsynligvis kun 15 til 20 procents chance. Det handler nemlig alt sammen om timing, og det er slet ikke så lige til at ramme den korte periode, hvor der er chance for at blive gravid.

Lyt til fødselsberetninger på mamas podcast helt gratis! Hvad enten du er gravid eller har født, så er rigtige kvinders fødselsberetninger fantastiske fortællinger at lytte til. Lyt med her

Derfor er der også stor forskel på, hvor hurtigt det går for kvinder at blive gravide. For nogle sker det ved et lykketræf i første 'hug', mens andre må igennem en lang og ofte mentalt udmattende proces.

Er du én af sidstnævnte, kan det måske hjælpe dig at tage et kig i galleriet, som hører til denne artikel. Der finder du 3 trin, som kan øge dine chancer for at blive gravid.

Øg dine chancer for graviditet - 3 lette trin

Her kan du købe graviditetstest over nettet >>

Her kan du købe ægløsningstest over nettet >>

Læs også:

13 tidlige tegn på graviditet

4 tegn på, at du har ægløsning

Dette øger graviditetschancerne med 50 %

Styrk din fertilitet - 10 gode råd

Kan man spise sig gravid?

Så gamle er danske kvinder, når de ikke længere kan få børn

Denne aldersgruppe fødte mest i 2014

 

Læs mere om: