Søvn

Kaninen der så gerne ville sove: Efterfølger er udkommet

Godnathistorien 'Kaninen der så gerne ville sove' har storhittet verden over, da dens fortælleteknik efter sigende får børn til at falde i søvn på få minutter. Nu er en efterfølger til succesbogen klar i handlen!

'Kaninen der så gerne ville sove' er blevet kaldt for verdens mest effektive godnathistorie. Historien er skrevet af den svenske adfærdsforsker Carl-Johan Forssén Ehrlin, der i sin fortælling om Kaninen Kalle bruger nogle helt særlige psykologiske afspændingsteknikker, som får barnet til at slappe af og falde i søvn inden for ganske få minutter.

Her kan du læse mere om 'Kaninen der så gerne ville sove' >>

Bogens teknikker er blevet så populære, at ’Kaninen der så gerne ville sove’ er havnet på adskillige bestsellerlister verden over – også i Danmark.

Teknikkerne går bl.a. ud på, at den, som læser historien for barnet, siger ordene og sætningerne på helt specielle måder – f.eks. gentages nogle ting, mens andre siges langsomt eller sagte. På den måde kommer oplæsningen af 'Kaninen der så gerne ville sove' til at virke som en slags søvndyssende hypnose. I bogen er det angivet præcist, hvordan oplæseren skal læse de enkelte passager op for barnet, så teknikkerne virker optimalt.

Søvnig elefant er hovedperson

Nu udkommer så en efterfølger til bogen – denne gang med titlen ’Elefanten der så gerne ville sove’.

Principperne er de samme som i forgængeren om Kaninen Kalle. Forfatteren bruger igen en særlig måde at fortælle på, der efter sigende får børn til at slappe af, falde hurtigere i søvn og sove godt hele natten.

Her er lydene, som får baby til at sove

I den nye bog møder vi dog en helt ny figur, den søvnige elefantunge Ellen, som tager barnet med på rejse mod søvnen gennem en magisk skov, hvor hun møder en række andre figurer, der hjælper hende til at slappe af og falde i søvn. Nogle af personerne er nye, og nogle er velkendte fra kanin-bogen. 

Du kan købe ’Elefanten der så gerne ville sove’ lige her >>

7 søde sengerutiner - der virker! :

7 søde sengerutiner - der virker!

 

Læs mere om: