Mad

Varmrøget laks med stuvet spinat

af Louisa Lorang 22. november 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er varmrøget laks med stuvet spinat. Få opskriften her

3 fed hvidløg i tynde skiverlidt olie til stegning300 g babyspinat100 g flødeostsaltlidt revet muskatnødENDVIDERE:½ kg kogte små kartoflerlidt olie til stegningsaltlidt hakket bredbladet persille300 g varmrøget laksTILBEHØR:citronbådeSautér hvidløg i olie på en varm pande, tilsæt spinat, og lad den lige falde sammen. Kom flødeost på, og lad det koge op. Smag til med salt og muskatnød.Rist imens kartoflerne i lidt olie på en varm pande. Krydr dem med salt og persille, og servér laks med kartofler, spinat og citron.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER