Halloween mad - uhyggelige afhuggede fingre
Mad

Uhyggelig Halloweenmad: Afhuggede fingre

af Kristina Marckmann 29. oktober 2015
Foto: Carina Krüger
Halloween er en oplagt tid til (u)hygge med ungerne i køkkenet! Her får I nogle sjove opskrifter på bl.a. afhuggede fingre, spøgelseskager og mumiepølser med blodigt dip.

(40 stk.)

Det skal du bruge til afhuggede fingre

Dej:

25 g gær

3 dl vand

1 spsk. rapsolie

1 tsk. salt

75 g havregryn

350 g hvedemel

Læs også: Pas på med sminken til Halloween

Fyld:

150 g tomater

1 fed hvidløg

½ tsk. salt

1 spsk. tørret oregano

1 spsk. tomatpuré

200 g skinkestrimler

100 g revet ost

20 mandler som negle

Find sjovt bageudstyr til halloween her >>

Skal I holde halloween? Her finder du masser af sjove ting til festen >>

Sådan laver du afhuggede fingre

Rør gæren ud i vandet og rør olie, salt og havregryn i.

Tilsæt melet, ælt dejen godt igennem og stil den til hævning i 45 min.

Hak tomater, hvidløg, salt, oregano og tomatpuré sammen i en foodprocessor til en rå pizzasauce.

Rul dejen ud til en firkant på 50 x 40 cm på et meldrysset bord og skær ud i 8½ cm brede strimler.

Fordel pizzasauce, skinke og ost på strimlerne og rul dem sammen til lange, skinkefyldte rør.

Skær rørene i 5 stykker, luk den ene ende og sæt en halv mandel på som negl.

Læg fingrene på en plade med bagepapir og skær tre ridser midt på fingrene.

Bag fingrene ved 200° i 15-20 min.

Prøv også disse uhyggelige opskrifter: