Thai-suppe med fladbrød
4 personer
Det skal du bruge:
600 g kyllinginderfilet
2 spsk olie
2 spsk ingefær
3 fed hvidløg
1 rød chili
2 stænger citrongræs
2 dåser kokosmælk light
salt og peber
1 lime
4 dl hønsebouillon
4-5 forårsløg
2-3 gulerødder
Basilikum (evt. thaibasilikum)
Tilbehør:
Orientalsk fladbrød
Sådan gør du:
Tilberedningstid ca. 30 min.
1. Skær kyllngeinderfileterne i mindre stykker. Varm en gryde op med olie og steg kyllingestykkerne i gryden i ca. 5 min.
2. Skræl og riv ingefæren, skær hvidløg i tynde skiver og halvér citrongræs. Fjern kerner fra chili og skær dem i små strimler.
3. Kom ingefær, hvidløg, chili, citrongræs, kokosmælk og hønsebouillon i gryden. Lad det småsimre i 15 min.
4. Tænd evt. ovnen og lun brødet 3-4 min.
5. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl forårsløgene og skær dem i skiver på skrå. Kom gulerødder og forårsløg i suppen og smag til med salt, peber og limesaft. Hak basilikum og kom det i suppen. Server med brød.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 3267 KJ (781Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 793 190 24
Kulhydrat 1566 374 48
Fedt 908 217 28
Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.