Mad
17. marts 2014

Thai-suppe med fladbrød

4 personer Det skal du bruge:600 g kyllinginderfilet2 spsk olie2 spsk ingefær3 fed hvidløg1 rød chili2 stænger citrongræs2 dåser kokosmælk lightsalt
Af: Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen
https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mad/2014/november/thaisuppe612.jpg

4 personer


Det skal du bruge:

600 g kyllinginderfilet
2 spsk olie
2 spsk ingefær
3 fed hvidløg
1 rød chili
2 stænger citrongræs
2 dåser kokosmælk light
salt og peber
1 lime
4 dl hønsebouillon
4-5 forårsløg
2-3 gulerødder
Basilikum (evt. thaibasilikum)

Tilbehør:
Orientalsk fladbrød

Sådan gør du:

Tilberedningstid ca. 30 min.

1. Skær kyllngeinderfileterne i mindre stykker. Varm en gryde op med olie og steg kyllingestykkerne i gryden i ca. 5 min.

2. Skræl og riv ingefæren, skær hvidløg i tynde skiver og halvér citrongræs. Fjern kerner fra chili og skær dem i små strimler.

3. Kom ingefær, hvidløg, chili, citrongræs, kokosmælk og hønsebouillon i gryden. Lad det småsimre i 15 min.

4. Tænd evt. ovnen og lun brødet 3-4 min.

5. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl forårsløgene og skær dem i skiver på skrå. Kom gulerødder og forårsløg i suppen og smag til med salt, peber og limesaft. Hak basilikum og kom det i suppen. Server med brød.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3267 KJ (781Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 793 190 24
Kulhydrat 1566 374 48
Fedt 908 217 28

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Læs også