Mad

Svin i rød karry

af Louisa Lorang 20. december 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er svin i rød karry. Få opskriften her

300 g skinkekød i strimlerlidt olie til stegning2 spsk. rød karrypasta2 tsk. sukker2 spsk. fiskesauce1 dåse kokosmælk, 400 ml1 limefrugt150 g grønne bønner, nippede1 rødløg i både1 rød peberfrugt i strimlerENDVIDERE:1 lille bundt koriander, plukket50 g saltede peanutsTILBEHØR:kogte risBrun kødet i olie i en varm wok eller en varm stor gryde. Kom karrypastaen på, og lad det stege lidt. Tilsæt sukker, fiskesauce og kokosmælk, og lad saucen småkoge i 5 minutter. Smag til med limesaft. Kom bønnerne i, og lad dem koge med i 1 minut. Tilsæt løg og peberfrugt, og tag wokken af varmen. Top med koriander og peanuts, og servér straks med kogte ris.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER