Svin i rød karry

Foto: Anders Schønnemann
300 g skinkekød i strimler
lidt olie til stegning
2 spsk. rød karrypasta
2 tsk. sukker
2 spsk. fiskesauce
1 dåse kokosmælk, 400 ml
1 limefrugt
150 g grønne bønner, nippede
1 rødløg i både
1 rød peberfrugt i strimler
ENDVIDERE:
1 lille bundt koriander, plukket
50 g saltede peanuts
TILBEHØR:
kogte ris
Brun kødet i olie i en varm wok eller en varm stor gryde. Kom karrypastaen på, og lad det stege lidt. Tilsæt sukker, fiskesauce og kokosmælk, og lad saucen småkoge i 5 minutter. Smag til med limesaft. Kom bønnerne i, og lad dem koge med i 1 minut. Tilsæt løg og peberfrugt, og tag wokken af varmen. Top med koriander og peanuts, og servér straks med kogte ris.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



