https://imgix.femina.dk/media/044672f0de144c4ab593435339cf6639.jpg
Mad

Svin i rød karry

20. december 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er svin i rød karry. Få opskriften her

300 g skinkekød i strimler
lidt olie til stegning
2 spsk. rød karrypasta
2 tsk. sukker
2 spsk. fiskesauce
1 dåse kokosmælk, 400 ml
1 limefrugt
150 g grønne bønner, nippede
1 rødløg i både
1 rød peberfrugt i strimler
ENDVIDERE:
1 lille bundt koriander, plukket
50 g saltede peanuts
TILBEHØR:
kogte ris
Brun kødet i olie i en varm wok eller en varm stor gryde. Kom karrypastaen på, og lad det stege lidt. Tilsæt sukker, fiskesauce og kokosmælk, og lad saucen småkoge i 5 minutter. Smag til med limesaft. Kom bønnerne i, og lad dem koge med i 1 minut. Tilsæt løg og peberfrugt, og tag wokken af varmen. Top med koriander og peanuts, og servér straks med kogte ris.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55742e7b6cc74c1bb56c915f31be33af.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/491d12d6726d42eba088e24777fefa02.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/d1c509c2470b4cba8089211b05580952.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/2e78c0a697114ff8a7d7e8d28fa0f2c3.jpg

Læs også