Mad
16. november 2012

Stjernen over Rom

Opskrift: Marcipan og alkohol går hånd i hånd, så prøv disse smagfulde stjerner til julens store konfektbord
Af: Julie Hey
https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/11/46/madsag/konfekt1-stor.jpg

foto: Bjørn Jakobsen

Stjernen over Rom

Ingredienser
(ca. 25 stk)
300 g marcipan
3 spsk mørk rom
200 g mørk chokolade
Kandiserede violer
Evt. stjerneform

LÆS MERE: Vil du have flere konfektopskrifter? SØNDAG har samlet årets 6 bedste konfektopskrifter, se dem her

Fremgangsmåde
Ælt marcipan med rom og rul den ud til en ½ cm tyk plade.

Udstik marcipanen i små og store stjerner eller skær selv stykker ud i passende størrelser.

Lad stjernerne tørre på en rist, inden de overtrækkes med chokolade.

Smelt chokoladen over et vandbad og dyp konfektstjernerne i chokoladen. Drys med kandiserede violer eller anden pynt.

LÆS MERE: Er du vild med marcipan, så prøv denne marcipansandwich

Læs mere om:

Læs også