Annonce
Mad
26. april 2022

Spinatomelet med tomat og parmaskinke

En fyldig omelet, toppet med tomater, rucola og parmaskinke, er nem hverdagsmad. Omeletten ovnbages, og serveres selvfølgelig med rugbrød.
Af: Lone Kjær
https://imgix.femina.dk/media/f5f186f11f124115ac47bec26b34a074.jpg
En fyldig omelet, toppet med tomater, rucola og parmaskinke, er nem hverdagsmad. Omeletten ovnbages, og serveres selvfølgelig med rugbrød.
4 personer
Tid i alt 15 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 6 æg
  • 2 spsk mælk
  • ½ tsk salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 g babyspinat
  • 500 g modne tomater
  • 70 g parmaskinke
  • 100 g rucola

TILBEHØR

  • 4 skiver fuldkorns-rugbrød
Annonce

1. Tænd ovnen på 180 grader.

2. Pisk æg sammen med mælk, salt og peber. Hak løget.

3. Varm olien på en pande, som tåler ovnvarme. Steg løget et par minutter. Tilsæt spinat og lad den falde sammen. Tag panden af varmen og hæld æggemassen over. Stil panden i ovnen i ca. 20 min., indtil æggemassen har sat sig, og omeletten er gylden.

4. Skær tomaterne i både. Top omeletten med tomater, parmaskinke og rucola. Servér med rugbrød.

Energi pr. person: 490 kcal. Fordelt på: protein 19%, kulhydrat 51%, fedt 30%

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.