Små farsbrød med fennikel, æbler og parmaskinke
Mad

Små farsbrød

af Gitte Heidi Rasmussen 13. februar 2018
Foto: Betina Hastoft
Delikate farsbrød med fennikel, æbler og parmaskinke.
6 personer
Tid i alt 40 min

Det skal du bruge til de små farsbrød:

  1 lille fennikel ½ porre 1 fed hvidløg Olivenolie 600 g hakket kalv  1 tsk. salt 1 spsk. oregano 2 spsk. rasp ½ dl mælk Peber 4-8 friske  salvieblade 4 skiver  lufttørret skinke 4 små æbler   Tilbehør:  Brød og evt. salat med  fintsnittet fennikel  

Sådan tilbereder du de små farsbrød:

  Varm ovnen op til 200°. Snit fenniklen og porren fint. Sautér dem i olie sammen med knust hvidløg, til de er møre. Rør kødet sejt med salt og tilsæt oregano, rasp, mælk og fennikelblandingen. Rør farsen sammen og lad den hvile 5 min.  Del farsen i fire og læg hver portion på en skive skinke. Læg salviebladene på farsen og svøb så skinken omkring farsbrødet. Læg dem i små ovnfaste forme og bag dem i 20-25 min.  Bag æblerne med i de sidste ca. 10 min., til de er møre, og skindet brister.  Servér brød og salat til.   Italiensk farsbrød er også lækkert. Se her.