Delikate farsbrød med fennikel, æbler og parmaskinke.
6 personer
Tid i alt 40 min
Det skal du bruge til de små farsbrød:
1 lille fennikel
½ porre
1 fed hvidløg
Olivenolie
600 g hakket kalv
1 tsk. salt
1 spsk. oregano
2 spsk. rasp
½ dl mælk
Peber
4-8 friske
salvieblade
4 skiver
lufttørret skinke
4 små æbler
Tilbehør:
Brød og evt. salat med fintsnittet fennikel
Sådan tilbereder du de små farsbrød:
Varm ovnen op til 200°.
Snit fenniklen og porren fint. Sautér dem i olie sammen med knust hvidløg, til de er møre.
Rør kødet sejt med salt og tilsæt oregano, rasp, mælk og fennikelblandingen.
Rør farsen sammen og lad den hvile 5 min.
Del farsen i fire og læg hver portion på en skive skinke. Læg salviebladene på farsen og svøb så skinken omkring farsbrødet. Læg dem i små ovnfaste forme og bag dem i 20-25 min.
Bag æblerne med i de sidste ca. 10 min., til de er møre, og skindet brister.
Servér brød og salat til.
Italiensk farsbrød er også lækkert. Se her.