Små farsbrød med fennikel, æbler og parmaskinke
Mad

Små farsbrød

13. februar 2018
af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Delikate farsbrød med fennikel, æbler og parmaskinke.
6 personer
Tid i alt 40 min

Det skal du bruge til de små farsbrød:

1 lille fennikel ½ porre 1 fed hvidløg Olivenolie 600 g hakket kalv 1 tsk. salt 1 spsk. oregano 2 spsk. rasp ½ dl mælk Peber 4-8 friske salvieblade 4 skiver lufttørret skinke 4 små æbler Tilbehør: Brød og evt. salat med fintsnittet fennikel

Sådan tilbereder du de små farsbrød:

Varm ovnen op til 200°. Snit fenniklen og porren fint. Sautér dem i olie sammen med knust hvidløg, til de er møre. Rør kødet sejt med salt og tilsæt oregano, rasp, mælk og fennikelblandingen. Rør farsen sammen og lad den hvile 5 min. Del farsen i fire og læg hver portion på en skive skinke. Læg salviebladene på farsen og svøb så skinken omkring farsbrødet. Læg dem i små ovnfaste forme og bag dem i 20-25 min. Bag æblerne med i de sidste ca. 10 min., til de er møre, og skindet brister. Servér brød og salat til. Italiensk farsbrød er også lækkert. Se her.

Læs også