Mad
11. april 2011

Sennepssild med vagtelæg

Prøv denne lækre opskrift på sennepssild med vagtelæg til frokost eller en festlig lejlighed. Velbekomme!
Af: af Julie Hey
https://imgix.femina.dk/media/43df3ddb3e944be28297d8a6c697b26c.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Tid: 10 min.

Ingredienser

1 porre
½ spsk grovkornet sennep
½-1 spsk dijonsennep
1 dl cremefraiche 18%
1½ dl mayonnaise
25 g kapers
Salt, peber
300 g marinerede sild (drænet vægt), gerne
Hirtshals Sild
8-12 vagtelæg
Rugbrød

Fremgangsmåde

Skyl og rens porren og skær den i tynde skiver.

Rør sennep med cremefraiche, mayonnaise og porre og smag til med kapers, salt og peber.

Vend de marinerede sild i sennepsdressingen og servér dem med kogte vagtelæg og ristede rugbrødsstænger.

Tip om sild

Hirtshals Sild, gammeldags modnede, marinerede fås i Fakta til 21,95 kr. for 300 g drænet vægt.

Læs også