Mad
11. april 2011Sennepssild med vagtelæg
Prøv denne lækre opskrift på sennepssild med vagtelæg til frokost eller en festlig lejlighed. Velbekomme!
Af: Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Årets bedste påskefrokost
Solæg med rejerSennepssild med påskeæg
Dildsild med fennikelsalat
Varmrøget laksemousse med aspargessalat
Vol-au-vent med kylling
Påskekage
Opskrift på sennepssild med vagtelæg til påskefrokosten
Tid: 10 min.
Ingredienser
1 porre
½ spsk grovkornet sennep
½-1 spsk dijonsennep
1 dl cremefraiche 18%
1½ dl mayonnaise
25 g kapers
Salt, peber
300 g marinerede sild (drænet vægt), gerne
Hirtshals Sild
8-12 vagtelæg
Rugbrød
Fremgangsmåde
Skyl og rens porren og skær den i tynde skiver.
Rør sennep med cremefraiche, mayonnaise og porre og smag til med kapers, salt og peber.
Vend de marinerede sild i sennepsdressingen og servér dem med kogte vagtelæg og ristede rugbrødsstænger.
Tip om sild
Hirtshals Sild, gammeldags modnede, marinerede fås i Fakta til 21,95 kr. for 300 g drænet vægt.