Annonce
Mad
9. juli 2019

Semifreddo med hindbær og blåbær

Den italienske semifreddo er nem at lave og kan røres med præcis de bær, du bedst kan lide. Her får du opskriften på semifreddo med hindbær og blåbær
Af: Gitte Heidi Rasmussen
Semifreddo med hindbær og blåbær

Foto: Betina Hastoft

Den italienske semifreddo er nem at lave og kan røres med præcis de bær, du bedst kan lide. Her får du opskriften på semifreddo med hindbær og blåbær
6 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g hindbær
  • 100 g blåbær
  • 50 g sukker
  • 2 æg
  • 1 æggeblomme
  • 100 g sukker
  • 5 dl piskefløde
  • 50 g marengskys

Pynt

  • Friske hindbær
  • Friske blåbær
  • Spiselige blomster
Annonce

Opskrift - sådan laver du semifreddo med hindbær og blåbær

Drys hindbær og blåbær med sukker og lad dem trække, til de begynder at safte en anelse. Pisk hele æg og æggeblomme til en luftig æggesnaps sammen med sukker. Pisk fløden til flødeskum og vend det i æggesnapsen. Knus marengskyssene og vend dem forsigtigt i flødeblandingen sammen med bærrene. Fyld det i en form. Sæt isen i fryseren i ca. 4 timer, til den er fast. Vend isen ud på et fad og lad den stå lidt. Pynt med masser af friske bær og servér. PRØV OGSÅ: Mazarin med vaniljeskum og friske bær
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.