Salat med kylling og bacon

Foto: Anders Schønnemann
Jeg kan godt lide korn i mine salater, så denne her er en alt i én-middag, som ikke behøver brød.
Salat med kylling og bacon til 2 personer (30 min.)
1 dl perlebyg
2 kyllingebryster
lidt olivenolie til stegning
2 spsk. citronsaft
1 spsk. flydende honning
salt
SALAT:
3 spsk. citronsaft
1 spsk. flydende honning
3 spsk. olivenolie
2 hjertesalater, plukkede
1 agurk i halvmåner
2 spsk. finthakket rødløg
100 g feta
salt og peber
Skyl perlebyggen, og kom den i kogende usaltet vand. Kog den mør, ca. 15 minutter. Salt den, og lad den trække i yderligere et par minutter.
Skær kyllingen i strimler, og steg den gylden og gennemstegt i lidt olivenolie på en varm pande. Kom citronsaft og honning på, og lad det simre ganske kort, så honningen ikke brænder. Smag til med salt.
Rør citronsaft, honning og olivenolie sammen. Vend salat, agurk og løg med dressingen. Anret salaten toppet med kylling og brud af feta. Krydr med salt og peber, og servér straks.
TIP: Du kan naturligvis også bruge perlerug, perlespelt eller endda quinoa.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER




Fredag