![https://imgix.femina.dk/media/ed28494b2341472da067f9d6251d7b02.jpg](https://imgix.femina.dk/media/ed28494b2341472da067f9d6251d7b02.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Salat med jomfru-hummer, rød grape, avokado og mynte
30. marts 20104-8 hele jomfruhummere
2 modne avokadoer lidt citronsaft
1 lille fennikel skåret i fine, tynde skiver
1 bundt brøndkarse
1 rød grapefrugt
4 spsk. hakket mynte
Dressing:
1 spsk. akaciehonning
Saft af 1 grapefrugt
Havsalt og friskkværnet peber
4 spsk. jordnøddeolie
Pynt:
50 g ristede smuttede mandler
Rist de hele jomfruhummere på en varm pande i ca. 2 minutter på hver side, til de er flot røde. Tag dem fra varmen.
Skær avokadoerne igennem på den lange led; skræl dem, og fjern stenene.
Skær dem i tynde både, og dryp med lidt citronsaft.
Skær skrællen, inkl. det hvide, af grapefrugten, og del den i fileter mellem lamellerne. opsaml saften i en skål, og gem den til dressingen.
Pisk olien i grapefrugtsaften; tilsæt honningen, og krydr med salt og peber.
Bland brøndkarse, mynte, avokado, fennikel og grape på et fad eller 4 tallerkener, hæld dressingen over, og drys med mandler.
Servér de hele jomfruhummere til.
![Chili-mynte-krydret lammeculotte med kokosris](https://imgix.femina.dk/legacy/media/716ff3549225419c8f49df7e912607bc.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![Malaga](https://imgix.femina.dk/legacy/media/8f9e352b018c45a1bcf45919e24c7c0c.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
Tag på påskeeventyr i Malaga