
Tid: 50 minutter. Bagetid: 30-40 minutter. Hviletid: 1 time. Antal personer: 8-10
Sachertorte blev opfundet i Wien i 1832 af den 16-årige kokkeelev Franz Sacher - og i dag er det måske en af verdens mest kendte chokoladekager.
En sachertorte er en enkel chokoladekage der består af to tykke lag chokoladekage med et tyndt lag abrikosmarmelade imellem og gerne pyntet med mørk chokoladeglasur og med chokoladekrymmel oven på og på siderne.
Da en sachertorte godt kan virke lidt tør, bør den serveres med flødeskum. Opskriften her er en helt klassisk sachertorte. Og hvad enten du skal bage til eftermiddagskaffen eller vil servere den for dine gæster, er det helt sikkert en kage der vil blive et hit omkring bordet.
Er du ikke så meget til sachertorte men derimod traditionel chokoladekage? Så prøv verdens bedste chokoladekage her:
Læs mere om: