Annonce
Mad
19. oktober 2018

Sådan laver du hjemmelavet karamelcreme

Det er slet ikke så svært at lave den lækreste karamel. Lige til at bruge i kager eller som lækkert smørepålæg. Få opskriften på lækker hjemmelavet karamelcreme her
Af: Julie Hey
hjemmelavet karamelcreme

Foto: Betina Hastoft

Det er slet ikke så svært at lave den lækreste karamel. Lige til at bruge i kager eller som lækkert smørepålæg. Få opskriften på lækker hjemmelavet karamelcreme her

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 patentglas
  • Vand
Annonce

Opskrift - sådan laver du hjemmelavet karamelsauce

1. Åbn dåsen og hæld den kondenserede mælk i et lufttæt patentglas/henkogningsglas. Sikr dig, at gummiringen sidder rigtigt på, luk låget og sæt glasset i en gryde. Hæld vand ved, så det netop når op over mælkens kant i glasset. Kog vandet op og læg låg på gryden. Skru så ned for varmen og lad glasset stå og simre i vandet i 3 timer. 2. Tag glasset op og lad det køle helt af på køkkenbordet, inden du åbner det. Vip evt. lidt luft ind under gummiringen, da glasset kan være svært at få op pga. undertryk. 3. Brug karamelcremen i opskrifter eller som smørbart pålæg i stedet for honning. Opbevar det på køl. PRØV OGSÅ: Æblekage maed karamelsauce

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.