Mad

Røget makrel med spinat-omelet

af Louisa Lorang 26. april 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er røget makrel med spinat-omelet. Få opskriften her

Røget makrel er fantastisk fastfood. Lav den til en omelet som her, eller pluk den i en salat. Det er sundt - og hurtigere, end du kan nå at sige "pizza".

2 fed hvidløg i tynde skiverlidt olivenolie200 g babyspinatsalt4 æg2 spsk. koldt vandsalt og peberolie til stegning

ENDVIDERE:100 g blandet salatevt. krydderurter, f.eks. dild, persille, purløg, kørvellidt æbleeddikelidt olivenoliesalt1 røget makrel

TILBEHØR:rugbrødsmør

Sautér hvidløg i en smule olie på en varm pande. Kom spinat ved, og lad den falde sammen. Kom spinaten i en si, og lad den dryppe af.Pisk æggene med lidt iskoldt vand, og krydr med salt og peber.Steg 4 små omeletter på én eller flere små pander; fyld dem med spinat. Servér straks omeletter med røget makrel, salat med krydderurter, rugbrød og smør.Opskriften er til 2 personer

TIP: Skal det gå ekstra stærkt, kan du lave røræg med spinat som tilbehør til makrellen.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER