Mad

Røget makrel med spinat-omelet

Ugens onsdagsopskrift er røget makrel med spinat-omelet. Få opskriften her

Røget makrel er fantastisk fastfood. Lav den til en omelet som her, eller pluk den i en salat. Det er sundt - og hurtigere, end du kan nå at sige "pizza".

2 fed hvidløg i tynde skiver
lidt olivenolie
200 g babyspinat
salt
4 æg
2 spsk. koldt vand
salt og peber
olie til stegning

ENDVIDERE:
100 g blandet salat
evt. krydderurter, f.eks. dild, persille, purløg, kørvel
lidt æbleeddike
lidt olivenolie
salt
1 røget makrel

TILBEHØR:
rugbrød
smør

Sautér hvidløg i en smule olie på en varm pande. Kom spinat ved, og lad den falde sammen. Kom spinaten i en si, og lad den dryppe af.
Pisk æggene med lidt iskoldt vand, og krydr med salt og peber.
Steg 4 små omeletter på én eller flere små pander; fyld dem med spinat. Servér straks omeletter med røget makrel, salat med krydderurter, rugbrød og smør.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Skal det gå ekstra stærkt, kan du lave røræg med spinat som tilbehør til makrellen.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag Tirsdag Torsdag Fredag
Læs mere om: