Mad

Citronpasta med kylling og squash

af Louisa Lorang 26. april 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er citronpasta med kylling og squash. Få opskriften her

Jeg elsker den fede, friske, vidunderlige citrondressing!2 kyllingebryster i strimlerolivenoliesalt og peber1 squash i skiver1 fed hvidløg i skiver250 g frisk pastaENDVIDERE:¼ dl olivenolie¼ dl citronsaft50 g fintrevet parmesansalt og peber100 g rucolamere revet parmesan Rist kyllingen i lidt olie i 4-8 minutter på en varm pande, eller til den er gennemstegt. Krydr med salt og peber, og tag den af panden. Kom squash på og evt. lidt mere olie, og steg dem i et par minutter, til de har lidt farve. Kom hvidløg ved, og lad det brune let. Kog imens pastaen al dente i rigeligt letsaltet kogende vand. Hæld vandet fra, men gem en smule. Kom pasta og kylling på panden sammen med squash, og vend det hele sammen.Pisk olivenolie, citronsaft og parmesan sammen, og vend pasta og hele pandens indhold i citrondressingen. Krydr med salt og peber. Spæd evt. med lidt kogevand, hvis den er for tør eller sur. Top med rucola og mere parmesan, og servér straks.Opskriften er til 2 personerTIP: Pastaen kan sagtens laves uden kylling som en nem og hurtig vegetarret.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER