Mad

Rødspættefilet på flødestuvede porrer

af Louisa Lorang 1. december 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er rødspættefilet på flødestuvede porrer. Få opskriften her

1 bundt porrer1 spsk. olivenolie1 dl piskeflødesalt4 rødspættefileter1 spsk. smørsalt og peberTILBEHØR:dildkogte kartoflerSnit porrerne fint. Kom dem i en skål med koldt vand, og skyl dem grundigt, så de er helt fri for sand. Lad dem dryppe af.Tænd ovnen på 185°.Sautér porrerne i lidt olie i en stor, varm gryde. Lad det lige falde sammen, men ikke tage farve. Kom fløde på, og kog det lidt ind. Smag til med salt.Kom porrerne i et ovnfast fad, og rul fiskefileterne sammen. Læg dem på porrerne, top med lidt smør, krydr med salt og peber, og bag dem i den varme ovn i ca. 12-15 minutter, eller til fisken er tilberedt. Servér straks med et drys dild og kogte kartofler til.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER