https://imgix.femina.dk/media/d2b5a7fc0aa542978f4bd25b8b417ca2.jpg
Mad

Rødspættefilet på flødestuvede porrer

21. februar 2022
Af: af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er rødspættefilet på flødestuvede porrer. Få opskriften her

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 bundt porrer
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 dl piskefløde
  • salt
  • 4 rødspættefileter
  • 1 spsk. smør
  • salt og peber
  • dild
  • kogte kartofler

Snit porrerne fint. Kom dem i en skål med koldt vand, og skyl dem grundigt, så de er helt fri for sand. Lad dem dryppe af.
Tænd ovnen på 185°.
Sautér porrerne i lidt olie i en stor, varm gryde. Lad det lige falde sammen, men ikke tage farve. Kom fløde på, og kog det lidt ind. Smag til med salt.
Kom porrerne i et ovnfast fad, og rul fiskefileterne sammen. Læg dem på porrerne, top med lidt smør, krydr med salt og peber, og bag dem i den varme ovn i ca. 12-15 minutter, eller til fisken er tilberedt. Servér straks med et drys dild og kogte kartofler til.

Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Læs også