Mad

Ristet kulmule med persille-kartofler

Ugens torsdagsopskrift er ristet kulmule med persille-kartofler. Få opskriften her




½ kg små kartofler, kogte
lidt olie og smør
salt
2 håndfulde plukket, bredbladet persille
1 fed hvidløg
½ æble i små terninger
2 spsk. æbleeddike
ENDVIDERE:
300 g kulmule, i filet med skind
lidt olie
lidt plukket dild
TILBEHØR:
100 g blandet salat
lidt olie og eddike
Rist kartoflerne i lidt olie og smør på en varm pande, til de er gyldne. Krydr dem salt.
Hak imens persille og hvidløg, og vend det med æbleterninger og eddike. Vend de varme kartofler med persilleblandingen lige inden servering.
Tjek imens fisken for ben og skæl. Del den i to stykker, og steg den med skindsiden nedad på en varm pande. Lad den stege næsten færdig på skindsiden. Tag panden af varmen, vend fisken, og steg den færdig på eftervarmen. Krydr med salt, og top med dild.
Servér kulmule med kartofler og salat vendt med lidt olie og eddike.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag TirsdagOnsdagFredag

Læs mere om: