Lav lækker rejecocktail.
Mad

Rejecocktail til den sunde frokost

10. februar 2022
af Gitte Heidi Rasmussen
foto: Bjørn Jacobsen
En rejecocktail er en klassiker til festen, og hver dag er en lille fest, så glæd dig selv med en sund og sprød rejecocktail til frokost.
1 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • ¼ agurk
  • 3-4 asparges
  • 3-4 daddeltomater eller cherrytomater
  • 125 g rejer
  • 1 spsk thousand island-dressing 3%
  • 1 skive fuldkornstoast, 40-50 g
  • Sprød salat
  • Dild

Sådan laver du rejecocktail

  1. Skær agurken i små terninger. Bræk det træede på aspargesene af, og snit dem i mindre stykker. Halvér tomaterne.
  2. Vend rejerne i thousand island-dressing og bland med agurk, asparges og tomat til en lækker rejecocktail.
  3. Rist brødet og kom salat, rejer og dild oven på din rejecocktail
  4. Server rejecocktail som en luksuriøs frokost eller helt klassisk som forret.

Prøv også:

1980'erne har ringet, men de vil ikke have deres stjerneskud tilbage, for de kan slet ikke genkende det i den! SPIS BEDRE serverer den nemlig i en eksklusive mundering med grønne asparges og hele pibetøjet som Find opskriften her: Stjerneskud.

Læs også