Mad

Pok choi med østerssauce og nudler

af Louisa Lorang 13. december 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er pok choi med østerssauce og nudler. Få opskriften her

Nem, skøn mad. Jeg har brugt friske japanske udonnudler - men tørrede nudler kan bestemt bruges! Kog dem inden brug, og vend dem i i sidste øjeblik.4-6 pok choilidt olie til stegning2 fed hvidløg i tynde skiver1 spsk. ingefær i tynde strimler1 tsk. sukker½ dl østerssauce½ dl vand100 g friske nudlerSESAMDRYS:3 spsk. sesamfrø1 tsk. chiliflager½ bundt forårsløg i tynde skiverTILBEHØR:kogte nudlerDel pok choi-kålene i halve. Varm en wok, og kom lidt olie i. Lad olien blive godt varm. Kom pok choi i, og lad dem stege i ½ minut. Tilsæt hvidløg, ingefær, sukker, østerssauce og vand, og steg dem i yderligere ½-1 minut. Tilsæt nudler, og vend rundt.Rist imens sesamfrøene på en varm, tør pande i 1 minut, eller til de begynder at hoppe. Lad sesamfrøene køle en smule af. Vend dem med chiliflager og forårsløg.Anret nudler og pok choi, og pynt med sesamtoppingen.Servér straks. Opskriften er til 2 personerTIP: Retten kan også serveres med risFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Fredag