Mad

Pasta med tomat og aubergine

af Louisa Lorang 24. maj 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er pasta med tomat og aubergine. Få opskriften her

Nem og grøn pastaret, der også godt kan klare en pecorino eller anden kraftig ost i stedet for parmesan, hvis du skulle ligge inde med den slags.250 g frisk båndpastasalt1 lille aubergine i terningerolivenolie2 fed hvidløg i tynde skiver250 g små tomater, halveredesalt og peber2 håndfulde basilikummasser af revet parmesanKog pastaen i rigeligt saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt.Rist auberginen i olie på en varm pande i et par minutter, eller til den er let gylden. Kom hvidløg og tomater ved, og rist dem kort.Kom pastaen på panden med grøntsager, og tilsæt en smule af kogevandet. Lad det varme igennem, og smag til med salt og peber. Vend basilikum i, og servér straks drysset med rigeligt parmesan.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER