
Pasta med tomat og aubergine

Foto: Anders Schønnemann
Nem og grøn pastaret, der også godt kan klare en pecorino eller anden kraftig ost i stedet for parmesan, hvis du skulle ligge inde med den slags.
250 g frisk båndpasta
salt
1 lille aubergine i terninger
olivenolie
2 fed hvidløg i tynde skiver
250 g små tomater, halverede
salt og peber
2 håndfulde basilikum
masser af revet parmesan
Kog pastaen i rigeligt saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Rist auberginen i olie på en varm pande i et par minutter, eller til den er let gylden. Kom hvidløg og tomater ved, og rist dem kort.
Kom pastaen på panden med grøntsager, og tilsæt en smule af kogevandet. Lad det varme igennem, og smag til med salt og peber. Vend basilikum i, og servér straks drysset med rigeligt parmesan.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER




Læs mere om: