Aftensmad

Nudelsalat med kylling

af Louisa Lorang 24. maj 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er nudelsalat med kylling. Få opskriften her

Udonnudler er japanske hvedenudler - de fås oftest i helsekosten. Har du ikke dem, bruger du bare de nudler, du har til retten.2 kyllingebrysterolie til stegningsaltENDVIDERE:100 g nudler, gerne udonnudler½ dl fiskesauce2 spsk. sukker½ dl limesaft1-2 tsk. hakket chilipeber1 bundt forårsløg, snittede250 g snackgulerødder i skiver1 lille spidskål, snittet1 håndfuld plukket mynte100 g saltede peanutsSteg kyllingebrysterne i olie på en varm pande. Krydr med salt, og lad dem køle lidt af; skær dem i skiver.Kog nudlerne møre. Dræn vandet fra.Rør fiskesauce, sukker og limesaft sammen, og smag til med chili.Vend nudler, forårsløg, gulerødder, kål og kylling sammen med dressingen. Top med mynte og peanuts, og servér straks.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER