Mad

Pasta med squash og laks

af Louisa Lorang 4. oktober 2012
Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal fotografi
Ugens fredagsopskrift er pasta med squash og laks. Få opskriften her

Lynhurtig pastaret, der måske endda kan laves på 15 minutter.

150 g tørret pastasalt4 fed hvidløg i tynde skiverolivenolie1 squash, revet3-4 spsk. citronsaft3 spsk. olivenoliesalt50 g parmesan100 g røget laks

TILBEHØR:en stor skål salat

Kom pastaen i rigeligt kogende og saltet vand, og kog den al dente. Dræn vandet fra den, men gem lidt.Sautér hvidløgene i olivenolie. De skal ikke tage farve. Tilsæt squash og lidt af kogevandet. Tilsæt pasta, og smag til med citron, olivenolie og salt.Servér straks pastaen toppet med parmesan og røget laks. Spis salat til eller som forret.Opskriften er til 2 personer

TIP: Retten kan også spises uden laks, så du får en helt vegetarisk udgave.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag