Pasta med laks og ærter
Foto: Bjørn Jakobsen
Tid: 20 min.
Pasta med laks og ærter
Det skal du bruge:
2 laksefileter, 200 g
250 g frisk båndpasta
300 g sugar snap peas eller
sukkerærter
100 g fine ærter
1½ dl madlavnings-
fløde
Salt, peber
Dild
Prøv også: Hvid fisk med puré af ærter
VÆR DEN FØRSTE TIL AT HØRE OM NYE LÆKRE OPSKRIFTER OG MEGET MERE. TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER
Sådan gør du:
1. Damp laksefileterne i lidt vand under låg i 6-7 min.
2. Kog pastaen al dente som anvist på pakken.
3. Snit ærterne på langs. Bring ærter og fløde i kog, krydr med salt og peber og lad det simre et par minutter.
4. Bland med afdryppet pasta og laks brækket i lidt mindre stykker og servér straks godt drysset med dild.
Energi pr. person: 724 kcal. Fordelt på: protein 23%, kulhydrat 48%, fedt 29%
Supergrøn salat
FLERE LÆKRE OPSKRIFTE
Sesamlaks Laksepakke Lækrehverdagssupper Kalveschnitzel med
smør-timiansauce