Mad
21. februar 2011

Pasta med laks og ærter

Ærter kan de fleste lide – i al fald de små fine grønne. Men ærter er meget andet og fås både frosne og friske f.eks. som sugar snap peas – også kaldet slikærter – med en tyk, spiselig bælg og de fladere sukkerærter med en finere også spiselig bælg. Her har Gitte Heidi Rasmussen taget ærterne under kærlig behandling.
Af: Gitte Heidi Rasmussen
Pasta med laks og ærter

Foto: Bjørn Jakobsen

Tid: 20 min.

Pasta med laks og ærter

Det skal du bruge:

2 laksefileter, 200 g
250 g frisk båndpasta
300 g sugar snap peas eller
sukkerærter
100 g fine ærter
1½ dl madlavnings-
fløde
Salt, peber
Dild

Prøv også: Hvid fisk med puré af ærter

VÆR DEN FØRSTE TIL AT HØRE OM NYE LÆKRE OPSKRIFTER OG MEGET MERE. TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER

Sådan gør du:

1. Damp laksefileterne i lidt vand under låg i 6-7 min.

2. Kog pastaen al dente som anvist på pakken.

3. Snit ærterne på langs. Bring ærter og fløde i kog, krydr med salt og peber og lad det simre et par minutter.

4. Bland med afdryppet pasta og laks brækket i lidt mindre stykker og servér straks godt drysset med dild.

Energi pr. person: 724 kcal. Fordelt på: protein 23%, kulhydrat 48%, fedt 29%

Ærtesuppe med mynthe

Supergrøn salat

FLERE LÆKRE OPSKRIFTE

Sesamlaks Laksepakke Lækre
hverdagssupper
Kalveschnitzel med
smør-timiansauce

Læs mere om:

Læs også