Mad
7. februar 2022

Pasta med kylling, rucola og tomat

Pasta med kylling, rucola og tomat er både nem hverdagsmad men også et rigtigt hit, hvis der skal italiensk på gæstemenuen. Få opskriften her.
Af: Louisa Lorang
Pasta med kylling, rucola og tomat

Foto: Anders Schønnemann

Pasta med kylling, rucola og tomat er både nem hverdagsmad men også et rigtigt hit, hvis der skal italiensk på gæstemenuen. Få opskriften her.
2 personer

Pasta med kylling

  • 2 kyllingebryster
  • lidt olie til stegning
  • salt
  • 250 g frisk pasta, f.eks. parpadelle
  • 3 fed hvidløg i tynde skiver
  • 300 g små tomater
  • 100 g rucola
  • salt og peber
  • revet parmesan
Annonce

Pasta med kylling, rucola og tomat

  1. Sæt vand over til pastaen.
  2. Skær kyllingebrysterne i strimler, og rist dem i olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
  3. Kog imens pastaen i rigeligt, saltet vand, til den er al dente. Gem kogevandet.
  4. Kom hvidløg og små tomater på panden sammen med kyllingen, og lad det stege i et minut eller to. Kom pasta og rucola på panden, og tilsæt evt. ½-1 dl af kogevandet fra pastaen.
  5. Servér straks med revet parmesan på toppen.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.