Pasta med kylling, rucola og tomat
Mad

Pasta med kylling, rucola og tomat

7. februar 2022
Af: af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Pasta med kylling, rucola og tomat er både nem hverdagsmad men også et rigtigt hit, hvis der skal italiensk på gæstemenuen. Få opskriften her.
2 personer

Pasta med kylling

  • 2 kyllingebryster
  • lidt olie til stegning
  • salt
  • 250 g frisk pasta, f.eks. parpadelle
  • 3 fed hvidløg i tynde skiver
  • 300 g små tomater
  • 100 g rucola
  • salt og peber
  • revet parmesan

Pasta med kylling, rucola og tomat

  1. Sæt vand over til pastaen.
  2. Skær kyllingebrysterne i strimler, og rist dem i olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
  3. Kog imens pastaen i rigeligt, saltet vand, til den er al dente. Gem kogevandet.
  4. Kom hvidløg og små tomater på panden sammen med kyllingen, og lad det stege i et minut eller to. Kom pasta og rucola på panden, og tilsæt evt. ½-1 dl af kogevandet fra pastaen.
  5. Servér straks med revet parmesan på toppen.

Læs mere om:

Læs også