Pasta med kylling, rucola og tomat er både nem hverdagsmad men også et rigtigt hit, hvis der skal italiensk på gæstemenuen. Få opskriften her.
2 personer
Pasta med kylling
2 kyllingebryster
lidt olie til stegning
salt
250 g frisk pasta, f.eks. parpadelle
3 fed hvidløg i tynde skiver
300 g små tomater
100 g rucola
salt og peber
revet parmesan
Pasta med kylling, rucola og tomat
Sæt vand over til pastaen.
Skær kyllingebrysterne i strimler, og rist dem i olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
Kog imens pastaen i rigeligt, saltet vand, til den er al dente. Gem kogevandet.
Kom hvidløg og små tomater på panden sammen med kyllingen, og lad det stege i et minut eller to. Kom pasta og rucola på panden, og tilsæt evt. ½-1 dl af kogevandet fra pastaen.