Mad

Pasta med kylling, rucola og tomat

af Louisa Lorang 14. juni 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er pasta med kylling, rucola og tomat. Få opskriften her

2 kyllingebrysterlidt olie til stegningsalt250 g frisk pasta,f.eks. parpadelle3 fed hvidløg i tynde skiver300 g små tomater100 g rucolasalt og peberrevet parmesanSæt vand over til pastaen.Skær kyllingebrysterne i strimler, og rist dem i olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.Kog imens pastaen i rigeligt, saltet vand, til den er al dente. Gem kogevandet.Kom hvidløg og små tomater på panden sammen med kyllingen, og lad det stege i et minut eller to. Kom pasta og rucola på panden, og tilsæt evt. ½-1 dl af kogevandet fra pastaen.Servér straks med revet parmesan på toppen.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER