https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mad/2014/november/pastaaigamberi612.jpg
Mad

Pasta ai gamberi

20. februar 2014
af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen
4 personerDet skal du bruge:400 g fuldkornspasta2 røde chilier4 fed hvidløg400 g tomater2 spsk olivenolie1 dl fløde300 g krebsehalerSalt, peber2

4 personer

Det skal du bruge:

400 g fuldkornspasta
2 røde chilier
4 fed hvidløg
400 g tomater
2 spsk olivenolie
1 dl fløde
300 g krebsehaler
Salt, peber
2 håndfulde rucola

Sådan gør du:

Tilberedningstid ca. 30 min.

1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand ca. 8 min.

2. Halvér chilierne på langs, fjern kernerne og skær dem i tynde strimler. Undlad evt. den ene chili hvis du ikke ønsker retten stærk. Hak hvidløg og tomaterne groft.

3. Steg chili og hvidløg et par minutter i olivenolie ved middel varme. Kom tomaterne ved og steg endnu et par minutter ved god varme.

4. Tilsæt fløde, 2 dl pasta-kogevand samt krebsehaler og bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og bland straks med pasta.

5. Skyl og hak rucola groft og drys den over retten. Servér straks.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2645 KJ (632Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 529 126 20
Kulhydrat 1455 348 55
Fedt 661 158 25

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Læs også