Pasta ai gamberi
4 personer
Det skal du bruge:
400 g fuldkornspasta
2 røde chilier
4 fed hvidløg
400 g tomater
2 spsk olivenolie
1 dl fløde
300 g krebsehaler
Salt, peber
2 håndfulde rucola
Sådan gør du:
Tilberedningstid ca. 30 min.
1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand ca. 8 min.
2. Halvér chilierne på langs, fjern kernerne og skær dem i tynde strimler. Undlad evt. den ene chili hvis du ikke ønsker retten stærk. Hak hvidløg og tomaterne groft.
3. Steg chili og hvidløg et par minutter i olivenolie ved middel varme. Kom tomaterne ved og steg endnu et par minutter ved god varme.
4. Tilsæt fløde, 2 dl pasta-kogevand samt krebsehaler og bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og bland straks med pasta.
5. Skyl og hak rucola groft og drys den over retten. Servér straks.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 2645 KJ (632Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 529 126 20
Kulhydrat 1455 348 55
Fedt 661 158 25
Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.