Mad
20. januar 2019

Papaya-mango-frugtsalat med lime og kokos

Drøm dig til varmere himmelstrøg med fremmedartede frugter, knasende kokos og skønne krydderier. Her får du en opskrift på en sund dessert, der kun tager 15 minutter at lave. Værsgo og velbekomme.
Af: Gitte Heidi Rasmussen
Papaya-mango-frugtsalat med lime og kokos

Foto: Betina Hastoft

Drøm dig til varmere himmelstrøg med fremmedartede frugter, knasende kokos og skønne krydderier. Her får du en opskrift på en sund dessert, der kun tager 15 minutter at lave. Værsgo og velbekomme.
2 personer
Tid i alt 15 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 150 g mango, skrællet vægt
  • 125 g papaya, skrællet vægt
  • 100 g sharonfrugt
  • ½ lime
  • 25 g kokoschips
  • Frisk mynte
Annonce

Opskrift - sådan laver du papaya-mango-frugtsalat med lime og kokos

1. Skræl papayaen, fjern kernerne og skær den i skiver. Skær mangoen fri af stenen og skær frugtkødet i skiver. Skyl sharonfrugten og skær den i skiver. 2. Fordel frugterne på to tallerkener, dryp limesaft på og pynt med kokoschips og mynte. Energi pr. person: 195 kcal. Fordelt på: 25 % fedt, 4 % protein, 71 % kulhydrat PRØV OGSÅ: Æbletrifli med ekstra smag
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.